Home

8 mars oslo

8. marskomiteen i Oslo, Oslo, Norge. 8,3 k liker dette. Historikk om 8. marskomiteen og om 8. marstoget se nettutstillingen Kampdager:.. 8. marskomiteen i Oslo. telefon: 970 33 308 e-post: 8.marskomiteen@gmail.com kontonummer: 1503.86.86922 vipps: 8 mars komiteen / #9320 8. marskomiteen i Oslo, Oslo, Norway. 8.3K likes. Historikk om 8. marskomiteen og om 8. marstoget se nettutstillingen Kampdager:.. Hovedparolen i 8. mars-toget i Oslo blir «Forsvar selvbestemt abort. Fjern nemndene», varsler 8. mars-komiteen

8. mars-tog i Oslo i 2014, men parolen «Nei, nei, nei, nei til reservasjonsretten. Vern om abortloven!». Protesten mot forslaget om fastlegers reservasjonsrett i abortsaken førte til at flere gikk i tog enn noen gang siden 1970-årene 8. mars-toget i Oslo: Heihå heihå, Terje Søviknes må gå Bak hver eneste parole i årets 8. mars-tog bar kvinner masker av Sumaya Jirde Ali, i solidaritet med den norsksomaliske samfunnsdebattanten som har vært utsatt for massiv hets fra Resett-miljøet 8. mars-komiteen forventer stort oppmøte på kvinnedagen «Abort er kvinners valg - Fjern nemndene», er hovedparolen som vil gå først i årets 8. mars-tog

Kom ned til Youngstorget 8.mars. AUF i Oslo og Oslo Arbeiderparti skal gå i tog klokken 13.00. Men først skal vi ha et førtoget-treff klokken 12.00 i Brundtlandsalen i 5.etg på Youngstorget (Youngstorget 2). Der blir det hyggelige samtaler med AUFere og partifolk du kan gå i tog med, politikk og appeller. Pluss en quiz. Og selvfølgelig. 8. mars andre steder. Flere andre norske byer markerer kvinnedagen, og har egne komiteer eller initiativer for 8. mars. Her er Facebooksider for noen av dem: 8. mars i Arendal; 8. mars i Bergen; 8. mars i Bodø; 8. mars i Drammen; 8. mars i Kongsvinger; 8. mars i Levanger; 8. mars i Oslo; 8. mars i Sarpsborg; 8. mars i Stavanger; 8. mars på. Paroler 8. mars 2020. Posted on February 4, 2020 by kvinnefronten. Her er oversikt over paroler fra hele landet (siden oppdateres jevnlig, send inn til post@kvinnefronten.no) Se også oversikt over kvinnedagsmarkeringer i hele landet. Mariboesgate 13, 0183 Oslo post@kvinnefronten.n Her fra 8. mars 2017 på Youngstorget i Oslo. Foto: Katinka Hustad. Espen Thoresen. Dokumentarist i NRK P2 . Man skal velge sine slag, pleide moren min og si. I sakens anledning kan jeg bidra med en anekdote om da hun delte en rom på sykehuset med en muslimsk kvinne

Hva skjer i Oslo onsdag 8. mars 2017 - Daglig oppdatert oversikt fra Det skjer i Oslo Den internasjonale kvinnedagen feires hvert år den 8. mars.En nasjonal kvinnedag ble først arrangert i USA i 1909, mens en internasjonal dag ble vedtatt året etter på Sosialistinternasjonalens konferanse i København, der over 100 kvinner fra 17 ulike land deltok.Dagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter, og å bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinner

8. mars Nach klokka 19.00 på House of Foundation, se arrangement her. Namsos: Klokka 18.00 på Ullvaren Kafè. Se arrangement her. Narvik: Klokka 18.00 på Det Fjerde Hjørnet. Se arrangement her. Nesodden: Klokka 19.00 på Tangenten. Nome: Klokka 19.00 på Spiseriet Øvre Verket. Oslo: Hovedarrangemen mars 5 - mars 28, 2021 Europa av Paul S. Amundsen er et portrett av et kontinent i en tid hvor ideen om Europa og europeisk identitet er i Fotografiens Hus, Oslo 8. marskomiteen arrangerer Kvinnedagen søndag 8. mars kl. 13 - 14 på Youngstorget. Hovedtemaet er: «Abort er kvinners valg - fjern nemndene» Oslo Døveforening har bestilt tegnspråktolk til den dagen

8. marskomiteen i Oslo - Startside Faceboo

 1. Det er venta at om lag 10.000 menneske vil samle seg til talar og tog i Oslo sentrum søndag. Arrangementskomiteen har dei siste dagane vurdert situasjonen, men har førebels landa på at deltaking på 8. mars-markeringa ikkje utgjer same smitterisiko som til dømes skifestivalen i Holmenkollen
 2. Rekordmange i 8. mars-tog i Oslo Det var ventet at abortsaken ville føre til stort oppmøte på årets markering av kvinnedagen. I Oslo ble det satt ny rekord i 8. mars-toget med 14.000 deltakere
 3. 6. mars 2020 kl. 14:03 8. mars-markering går som planlagt. Oslo kommune har vurdert risiko for 8. mars-toget knyttet opp mot koronautbruddet og mener at markeringen kan gjennomføres som planlagt
 4. Kontaktpersoner for 8. marskomiteen i Oslo 2011 er Hanne Størset (97033308) og Olivia Salles (98822543). LO markerer hvert år FNs internasjonale Kvinnedag 8. mars. I år setter LO fokus på kvinnehelse og vil ha en postkortaksjon på dagen. Les mer om aksjonen på denne siden. Handel og Kontor i Norge
 5. I denne listen finner du oversikt over arrangementer i anledning kvinnedagen 8. mars. Listen vil oppdateres fortløpende. Dersom du savner et arrangement på listen, send det inn til henriett.roeed@sv.no
 6. Dette bildet er fra Youngstorget i Oslo under 8. mars-markeringa i fjor. I 2014 fikk markeringa på kvinnedagen ekstra stor oppslutning da reservasjonsretten for leger i abortsaken ble politisk.
 7. isters angrep på unge aktivister, var det takket være allierte og sexarbeideraktivister et heidundrende flott tog

8.mars: Solidaritet med verdens kvinner (Hovedparole) Kvinners rettigheter kommer ikke av seg selv (Hovedparole) Ikke rør abortloven (Hovedparole) SLUTT KUTT i kvinners rettigheter ! Kutt Kutte-regjeringen! Skammen skal bæres av menn som voldtar kvinner. Bare ja betyr ja - samtykkelov nå! EU/EØS forsterker krisen - kvinnene betaler prise Vi vet hva som skjer i Oslo! Stor kalender med arrangement: konserter, teater, festival, show, marked, opera, sport og mye mer

Oslo Idrettskrets oppfordrer alle til å gå i årets 8. mars-tog 08. mars 19:33 Oslo: Mer enn 14 000 møtte opp: . Operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt sier til NTB at tallet på dem som deltok på 8. mars-markeringen i Oslo var godt over det.

For første gang i historien er det stelt i stand parole med slagordet «Bryt tausheten - Sápmi!» i 8. mars-toget. Og for første gang i historien er det en samisk kvinne som holder appell på Youngstorget på den internasjonale kvinnedagen. Vi tok en prat med initiativtaker Ann Finbog på Samisk Hus Kvinneforbundet hadde lenge vært alene om sine festmøter og stille demonstrasjoner, men den 8. mars 1972 ble det arrangert en demonstrasjon med drøyt to hundre deltakere i Oslo. Lignende demonstrasjoner foregikk også andre steder i landet. Året etter gikk Kvinnefronten, Norsk kvinneparti, Nyfeministene, Oslo demokratiske kvinnelag og Oslo kvinnesaksforening sammen om å arrangere.

Program — 8. marskomiteen i Oslo

Cerca Auto a Noleggio a Oslo e Prenota Online in maniera Facile e Sicura. Grazie a Kayak potrai risparmiare fino al 30%, Prenota Adesso 8. mars-toget i Oslo går som planlagt. Oslo kommune lar 8.mars-markeringen gå som normalt, tross avlysning av Holmekollen skifestval I Oslo er det strid om parolene til årets 8. mars tog. Prostituerte Hege Grostad har foreslått å bytte ut forsvar sexkjøpsloven -flere og bedre hjelpetiltak med my body-my busines

Oslo kommune har vurdert risiko for 8. mars-toget knyttet opp mot koronautbruddet og mener at markeringen kan gjennomføres som planlagt. 8. marskomiteen i Oslo. March 6 · Sosialistisk Kor kommer til å stå langs løypa på 8.mars og skape stemning og glede med sosialistisk korsang 8. mars er som kjent den internasjonale kvinnedagen. Jentene har fått innvilget en parole i Oslo som har fått navnet «Jeg går på skole, ikke kall meg hore - stopp sexismen» Det var ventet at abortsaken ville føre til stort oppmøte på årets markering av kvinnedagen. I Oslo ble det satt ny rekord i 8. mars-toget med 14.000 deltakere. Det var rekordmange oppmøtte på Youngstorget i Oslo 8. mars. Foto: Erlend Berge Den forrige rekorden ble satt i 2014. Da var kampen.

8. marskomiteen i Oslo - Home Faceboo

 1. Rekordmange i 8. mars-tog i Oslo. Det var ventet at abortsaken ville føre til stort oppmøte på årets markering av kvinnedagen. I Oslo ble det satt ny rekord i 8. mars-toget med 14.000 deltagere
 2. Mars synlig i Oslo. Etter solnedgang og det meste av natten. Mars er synlig nesten hele natten, men er enklest å få øye på sent på kvelden etter solnedgang. søn 8. nov ↓04:43. 7. nov 2020. 8. nov 2020. Mars. Når
 3. Soloppgang og solnedgang i Oslo - Norge i november 2020. Lokal tid for soloppgang og solnedgang, når månen er synlig i over 5000 byer med sommertid / normaltid og tidssoner tatt med i beregningen

8. mars er den internasjonale kvinnedagen og markeres over hele verden hvert år. Zoom inn eller ut på kartet over for å finne arrangementer i nærheten av der du bor Det var trangt i gatene under 8. mars-toget i Oslo. Ifølge politiet var over 10.000 personer samlet for å gå i tog fra Youngstorget lørdag ettermiddag

Vi var som dere vet med på 8. Mars toget i fjor og det var meget vellykket- og topp markedsføring av Sanitets- kvinnenes arbeid. Vi i NKS Oslo Fylke håper at det blir enda større oppmøte fra medlemmene i lokallagene i år. Vi trenger å mobilisere noe dere alle må hjelpe til med - ta med venner og familie. Topp med et stort fremmøte I etterkrigstidens kalde, politiske klima ble 8. mars i Oslo etter hvert redusert til en liten gruppe kvinner som marsjerte ned Karl Johan. Hagemann forteller at hun i 1972 ikke engang ante at denne markeringen fantes. 70-tallet ville utfordr 08 Mar / 16:00 - 19:00 - Oslo Åpent hus: 8. mars I anledning kursstart har vi gleden av å nok en gang invitere til åpent hus tirsdag 8. mars fra og med kl. 16.00

Hva skjer i Oslo? Aktiv I Oslo.no sin kulturkalender for Oslo og Akershus gir deg oversikt over hva som skjer Kvinnedagen - 8. mars 8. mars feires den internasjonale kvinnedagen Om kvinnedagen. Dagen ble første gang markert New York i 1908. Den gangen kjempet kvinnene for stemmerett. I 1910 ble dagen vedtatt som en internasjonal kvinnedag. I Norge startet markeringen av 8. mars tidlig og i 1915 blant annet var feiringen stor Ny CD fra Song og Spelkorlaget av 8 mars & Søn Sjekk ut vår nye CD Fra SOS with love som nå ligger på Spotify. CD kan bestilles ved å kontakte koret probably the greatest rock'n'roll band in the world fra politisk hold i Aberdeen. Radiatoren. Koret med egen radiator.

Lan Marie Nguyen Berg, byråd for miljø og samferdsel i Oslo, holder appell under gudstjenesten i Oslo domkirke på Kvinnedagen 8. mars 2019 Europas største litteraturhus. Stiftelsen Litteraturhuset er en nasjonal arena for litteratur, kunnskap og debatt. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper og huser både egne og andres arrangementer Fredag 8. mars feirer vi at det er 100 år siden kvinner fikk stemmerett i Norge. HURRA! for likestilling er en feiering av nettopp likestilling. En hyllest til kvinner og menn, som hver dag bidrar til bedre vilkår for alle. Pris: 250,- gir tilgang til hele 5501 Huset hele kvelde

Tid: 8. mars kl. 13-18. Sted: Oslo Konserthus . Kulturell festforestilling I år skal dette formidles gjennom en kulturell festforestilling med musikk, dans, teater og film. Du får blant annet se og høre: Den norsk- kenyanske hip- hop artisten Stella Mwangi Naziha Searle- Lien fremføre et utdrag fra monologen Nora Dans med Signum Axi 08.03.2020 13:00:00 08.03.2020 13:00:00 Europe/Oslo 8. mars med Utdanningsforbundet Årets 8. marsarrangement starter kl 13.00 på Youngstorget. Der vil vi gå bak parole nr. 3: Lønnsløft for kvinnedomninerte yrker! 0134 OSLO 8. mars 1857 i New York gikk en gruppe kvinner som var ansatt ved en klesfabrikk til streik. Streiken var en protest mot de forferdelige arbeidsforholdene de var underlagt. De krevde lik lønn og reduksjon av arbeidstiden fra 14 til 10 timer pr. dag. Manifestasjonen ble sterkt motarbeidet og de 129 kvinnene som var ansatt ved klesfabrikken, bl Finn frem til de beste musikkopplevelsene i hovedstaden! Komplett oversikt over konserter i Oslo, på store og små scener og i alle genre Gå med oss 8. mars 26. februar 2019 / i Arkiv , Forside / av Maria Nordal For første gang har NKS Oslo Fylke sammen med lokallagene bestemt seg for å delta i 8. mars-toget som en selvstendig organisasjon

Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson Statsråd ble holdt på Oslo slott 8. mars 2019. Følgende vedtak offentliggjøres: 1. Proposisjoner og meldinger. Arbeids- og sosialdepartementet Prop. 50 S (2018-2019) Pensjonar frå statskassa. Finansdepartementet Prop. 51 S (2018-2019) Endringer i statsbudsjettet 2019 under Finansdepartementet (endringer i reglene om skattefrie.

Abort blir hovedparole i Oslos 8

 1. Kvinnedagen 8. mars: Hvem skal bære (frem) velferdsstaten? Befolkningspolitikk i et bredt perspektiv 0315 OSLO. Postadresse. Postboks 1040 Blindern 0315 OSLO. Telefon, faks, e-post. 22858930 22858950 postmottak@stk.uio.no. Ansvarlig for denne siden. STKs nettredaktør. Logg inn Logg ut meny
 2. 8. mars i Oslo. OKF hedrer Camilla Collett på kvinnedagen med tale og blomster. Markeringen finner sted kl. 17.00 ved statuen av Camilla Collett v/Slottet. Taler for dagen er riksmegler Kari Gjesteby. Etterpå er det samling på Lorry for de som ønsker. Møt frem ved statuen
 3. Innfører alkoholforbud etter at 40 Frp-kvinner holdt 8. mars-fest Om lokaler på Rådhuset skal lånes bort i fremtiden blir det alkoholnekt, ifølge Carl I. Hagen. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix
 4. Årets 8.mars-arrangement i Oslo starter kl 13 på Youngstorget med taler og appeller. Toget går ca kl 13.30 og idretten går sammen i pulje 4. Ingen påmelding, det er bare å møte opp. Still gjerne i treningsutstyr eller klubbdrakt. Jenteløft i Osloidrette
 5. 8 om 8. mars: Ikke kall det en sex-skandale! Vi vet fra forskning at kvinner mottar grovere og mer seksualiserte trusler enn menn. Uansett om du heter Sumaya, Susanne eller Sylvi
FASHION IN OSLO: Bitte Kai Rand FW15/16: A feather flingBøler – Wikipedia

8. mars er den 67. dagen i året, den 68. i skuddår. Det er 298 dager igjen av året. Dagen er også kjent som den internasjonale kvinnedagen. Navnedag. Beate, Betty, Bettina. Navnedagen etter den hellige Beata. Hun ble halshugd i 273. Historie. 1618 -. Hovedparolen 8. mars i Oslo: Kamp mot vold og voldtekt - rettssikkerhet for kvinner Publisert 07.mars 2017. Dinutvei.no oppfordrer deg til å delta i markeringa av den internasjonale kvinnedagen. Flere av de store byene har hovedparoler som retter oppmerksomheten mot vold, seksualisert vold, voldtekt og sosial kontroll av kvinner Ladyfest med 8. mars-markeringer i Bergen og Oslo Rockettothesky, Queendom og Hanne Hukkelberg skal alle opptre på Ladyfests store 8. mars-markering i kveld. I Bergen preges feiringen av dagen med seminar, tog og foredrag, men også mat, dans og musikk

Kvinnedagen - 8. mars - Store norske leksiko

Øyeavdelingen vil i uke 10 (2.-8. mars) kun utføre øyeblikkelig hjelp og noe annen utvalgt aktivitet for å hindre prognosetap (redusert synsevne eller tap av synsevne) hos pasienter Bli medlem i Oslo Byes Vel. I forbindelse med 8. mars skal Oslo Byes Vel sette opp og avduke åtte blå skilt for å hedre kvinner som har gjort noe viktig i Oslo. Hensikten bak de blå skiltene er å synliggjøre historien der den skjedde. Kvinnene som skal skiltes ble foreslått etter en åpen invitasjon fra Oslo Byes Vel på samme tid i 2017 Kvinnedagen 8. mars! Førstkommende søndag er det tid for å markere den internasjonale kvinnedagen. Vår hovedparole i 8. marstoget i Oslo, vil være Kvinnegarderober på alle byggeplasser NÅ! Det vil ellers være arrangementer rundt om i Oslo, Viken og resten av landet. For oversikt over kvinnedagsmarkeringer og arrangementer, klikk her Fokus og Kontroll 7. - 8. mars. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdags øvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringtrening og bliøvelser med forstyrrelser

Kurs 8. mars 2018 Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell, 08.03.2018, Spesialsykehuset for epilepsi - SSE, Regional kompetansetjeneste for epilepsi og autisme. Jobber du med personer Oslo universitetssykehus HF, Postboks 4950 Nydalen, 0424 OSLO Gå med oss i 8.mars-toget. I Oslo går De Grønne under egen, flott parole: Kvinnekamp er Klimakamp. Vi møtes høystemte kl 17.30 på partikontoret i Skippergata 33 og går sammen til Youngstorget. Ta med venner og familie og møt oss der, eller finn oss i toget og hopp inn fra siden Vil du gå med Amnesty i 8.mars-toget i år? I år skal vi knuse voldtektsmyter og gå for samtykkelov! Amnestys prosjektgruppe i Oslo inviterer til oppvarming med appell, kaffe og kake på Amnestys hovedkontor fra kl 16.00. Vi har parolen klar og sammen øver vi på felles rop. I tillegg får alle mulighet til å lage egne plakater Og avslutter den: Fredag 8 Mars 2019 18:00. Innlagt av: admin2. Youngstorget. Youngstorget. Markering av kvinnedagen. Appeller og taler fra arkaden 8. Mars-Kvinnedagen. Oslo kommune, Bymiljøetaten Park og byromsavdelingen Arrangement og utleie. Telefon: 21 80 21 8

Bronsemerkekurs Sarpsborg 8. Mars . Published 16 februar 2018. Course Date : 8.mars 2018. Bronsemerkekurset passer for alle ekvipasjer som har grunnleggende lydighet og kontakt innlært, fra f.eks. grunnkurs og/eller hverdagslydighetskurs. Oslo Hundeskole bruker cookies Mange og viktige paroler var med i årets 8.mars-markering i Bergen. Likelønn var et gjennomgangstema og er selvsagt en prinsipielt viktig kamp. Problemet er bare at likelønn er ikke en gang en relevant problemstilling for kvinner som ikke kan bevege seg utenfor døra uten mannens tillatelse. Så hvor Kayak confronta milioni di risultati da Oslo per Proporti le Migliori Offerte! Grazie a Kayak potrai risparmiare fino al 30%, Prenota Adesso

Konserten «Seven Worlds One Planet - Live in Concert», presentert av BBC Studios og FKP Scorpio, skulle egentlig avholdes 2. mai 2020 i Oslo Spektrum, men kan dessverre ikke gjennomføres grunnet myndighetenes smitteverntiltak mot Covid-19. Konserten er derfor flyttet til 8. mars 2021. Kjøpte billetter gjelder for ny dato.Skulle ny dato ikke passe kan billetter refunderes der de er kjøpt. 8. marskomiteen i Oslo, Oslo, Norway. 8,3k likar. Historikk om 8. marskomiteen og om 8. marstoget se nettutstillingen Kampdager:.. I Oslo ble det satt ny rekord i 8. mars-toget med 14.000 deltakere. NTB. 11. mars 2019 06:21 - Oppdatert 11. mars 2019 06:23. Del Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert! Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Den forrige rekorden ble satt i 2014

Oslo 8. mars: Imamene er fornøyde! Det finnes få land, om noen, der kvinnene har det bedre, flere rettigheter og bedre økonomiske forhold enn i Norge. Det er veldig bra, men dessverre utsettes kvinner fortsatt for mye urett som er motstand og en politisk markering verdig I år knytta det seg stor spenning til parolemøtet, hvor det var foreslått en proprostitusjonsparole. Mobiliseringa var stor, og det var vi som vant fram med klart flertall. Parola fra Kvinnegruppa Ottar Prostitusjon er slaveri - Styrk sexkjøpsloven og hjelpetiltakene, blei vedtatt. Det var ingen

Klar for show, musikal, standup eller konsert i Oslo? Bestill komplett pakke med opphold på byens beste hotell på showpakker.n Rekordmange i 8. mars-tog i Oslo. Debatt: Årets 8. mars-tog «hyller» abortloven. 2018-03-08 Kvinnedagen - Oslo domkirke. Åpne Dører går i tog for forfulgte kvinner - Vårt Land. Løfter fram kidnappede jenter i 8. mars-tog. Gå med Kvinnegruppa Ottar på 8. mars! — Kvinnegruppa Ottar Hva skjer i Oslo er kalender for arrangementer, aktiviteter, teater, kino, kunst, festivaler, konserter, kulturliv, friluftsliv og sport samt bestilling av billetter

8. mars-toget i Oslo: Heihå heihå, Terje Søviknes må g

Her finner du kinoprogrammet for Oslo, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen Viktig informasjon om Chess. Oppdatert informasjon 6. Nov kl. 13.40. VI SPILLER CHESS SOM PLANLAGT FREDAG 6. NOVEMBER OG LØRDAG 7. NOVEMBER. I forbindelse med Oslo Kommune sitt vedtak om å stenge ned alle teatre i tre uker fra 10. nov. vil alle våre forestillinger i denne perioden flyttes til et senere tidspunkt.Vi har dessverre ingen ytterligere informasjon per nå 8. mars går vi i tog for #barselrevolusjonen. Det betyr at vi skal demonstrere for kvinners rett til god oppfølging i svangerskap, fødsel og barsel. Hovedparolen vår er «Barselrevolusjonen - Dette er vårt siste varsel, nå vil vi ha bedre barsel». Vi kommer til å stå midt på Youngstorget med denne fanen Oslo kommunes tilskuddsordning for særskilte integreringstiltak for flyktninger skal stimulere frivillig innsats og frivillige organisasjoners bidrag i asylmottak og integrering av flyktninger og asylsøkere, og styrke samspillet mellom frivilligheten og kommunens arbeid. Finn informasjon om tilskuddsordningen og hvordan du søker he

8. mars-komiteen forventer stort oppmøte på kvinnedage

Hvorfor: 8. mars-komiteen arrangerer kvinnefeiring på Grand med speed-debatter, konsert og feministiske stands. Hannah Helseth, Anja Sletteland og Sumaya Jirde Ali er noen av de mer kjente personene som kommer. Og mens parolene får hvile, blir det konsert med Sofie Hamre Vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen av Avinors nettjenester, og må samle inn informasjon for å få til dette. Hvis du aksepterer bruk av informasjonskapsler gir vi deg personlig tilpasning av innhold og annonser Den internasjonale kvinnedagen 8. mars markeres som vanlig kl. 18.00 på Youngstorget i Oslo. Seksuell trakassering, vold og diskriminering av kvinner skapt store overskrifter over hele verden, og man ser et tydelig globalt engasjement for endring 8. mars på Sentralen blir et treffpunkt og kulturell møteplass som appellerer til ulike publikumsgrupper fra de som tradisjonelt feirer 8. mars til alle kunst- og kulturinteresserte. Dørene åpner kl. 19.00. Programmet starter kl: 19:30. Varighet ca. 2 timer inkl. pauser 8. mars - Den internasjonale kvinnedagen feires av Ethiopian Airlines til Oslo - Curt Lewis Ethiopian airlines plans all female flight to Oslo Ethiopian Airlines says it has finalised preparations to operate an all-women functioned flight to Oslo, Norway, in celebration of this year's International Women's Day

8. mars - Oslo Arbeiderpart

8. mars

Tjen Folket Media har i dag (8. mars) fått en e-post med et vedlagt bilde og følgende tekst: I forbindelse med 8. mars har proletære feminister gjennomført en aksjon mot Høyres hus ved Nationaltheatret i Oslo, et steinkast unna Stortinget. Nattestid ble inngangspartiet tagget med slagordet Forsvar abort sammen med hammer og sigd Oslo Konserthus ligger i bydelen Vika og har siden åpningen tatt sikte på å være en ledende arena i norsk kultur- og musikkliv med et bredt tilbud Vi har kurs for deg på Institut français de Norvège-Oslo! MARS 2018: Åpent hus 8. mars: plasseringstester og personlig veiledning. 8 uker. fra 19. mars 2018

» Paroler 8. mars 2020 - Kvinnefronte

Fra Oslo Maraton sin side: I anledning dagen og for å oppmuntre kvinner, jenter og damer til å trene og løpe enda mer og oppleve gleden i å ha et felles mål, har vi bestemt at I DAG 8.mars tar du med din venninne, mor, datter eller naboen og melder dere på til en 10km eller hvorfor ikke en halvmaraton LO i Oslo er en paraplyorganisasjon for 115 fagforeninger i Oslo med til sammen 105.000 LO-medlemmer Hvordan er det egentlig å studere ved UiO? Det får over 3000 potensielle studenter svar på når de torsdag 08. mars besøker Åpen dag ved UiO. Åpen dag er en stor begivenhet for UiO. Da viser vi frem studieprogrammer, studieliv, læringsmiljø, våre vakre campus og ikke minst studentene våre. Vi gleder oss Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester. Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre

FASHION IN OSLO: Moods of Norway - afterparty at Grand HotelCalendrier et horaires des prières Ramadan 2011 - Pdf

Det er synd at 8. mars-toget nok en gang blir frontet av ..

Hva som skjer i Oslo onsdag 8

Kart og flyfoto over Marsveien 8B, 0493 Oslo fra 188 Vi deler ut 150 gratisbilletter til førpremieren på Hidden Figures 8. mars på Colosseum kino kl 1730. Dette gjelder spesielt for deg som har meldt deg på kåringen av Norges 50 fremste itkvinner samme dag. Registrering fra kl 08:00. Førstemann til mølla, så vær tidlig ute for å sikre deg dine billetter Tid: Tirsdag 8. mars fra kl. 17:00. Sted: Kristen Nygaards hus, Gaustadalléen 23 A, 0373 Oslo (se kart her og veibeskrivelse her). Link til påmelding. 17:00 - 17:30 Servering av mat og drikke. 17:30 - 17:45 Velkommen til VMUG. Speaker: Morten Werner Forsbring og Eirik Vada, VMUG-leder 8. MARS DAGEN 2019 . Forestillingen Camilla Collett - ensom kvinne blant menn Det blir ingen felles 8. mars markering med de andre Oslo klubbene i år. Oslo II vil markere kvinnedagen med å se på forestillingen om Norges første feminist og forfatter, Camilla Collett

Tegneserie: Lunch - Dagens PerspektivSneakerTripScandinavia: FRIDAY FEET - Alexandra Joner

Den internasjonale kvinnedagen - Wikipedi

Den 8. mars 2017 feires nok en gang den internasjonale kvinnedagen over hele verden. Dagen ble markert for første gang i New York i 1908, og den gang kjempet kvinnene for stemmerett. I dag kjemper kvinner for andre rettigheter enn våre mødre og bestemødre, og noen hevder også at en egen dag for kvinner ikke lenger er relevant. Markering. Gratis for medlemmer: kurs om den nye personvernforordningen fra EU (GDPR) 8. mars i Oslo Kursets læringsmål er at deltakeren skal bli tryggere på personvernretten gjennom å beherske de nye reglene som ble innført i juli 2018 som følge av EUs persondataforordning, General Data Protection Regulation; GDP Mest lest. Observerte Petter Northug på fest. Resultatet er en energisk danselåt Nye låter fra blant annet Daniel Kvammen, Tuvaband, Kamelen og Annie finner du i vår Best akkurat nå-spilleliste.; No kan du avgjera kven som blir «Årets Urørt» Møt artistane som skal kjempa om å bli «Årets Urørt 2020». Urørt fyller 20 år - dette skjer under feiringen Få med deg alt som skal. Bli med og feir den internasjonale kvinnedagen på Union Scene i Drammen! Her hedrer vi kvinnen med spennende innlegg, kulinariske smakebiter fra hele verden, og topp underholdning. Årets tema er: Ditt liv - din helse. Det er med andre ord duket for en helaften med noe for både hodet, ganen og danseføttene. Og både mat [

the road to the rock world: Bring me the HorizonSTORSENTER24: Bergen Storsenter

Her finner du kinoprogrammet for Oslo og omegn, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen 8. mars markering Kristiansand Senter for Likestilling, Vest-Agder Fylkeskommune, SKMU og LO Vest-Agder inviterer til 8. mars markering i Foredragssalen på Sørlandets Kunstmuseum kl 15.00. Forfatter Line Baugstø innleder fra sin nye biografi om Camilla Collett Museumsdirektør ved SKMU Sørlandets Kunstmuseum, Karin Hindsbo, presenterer kunst i utstillingsåret knyttet til Stemmerettsjubileet Finne på noe i Oslo. 7./8. mars. Du må være logget inn for å skrive i forumene. Logg inn Ny bruker. Forfatter. Melding. jonathan Finne på noe i Oslo. 7./8. mars. mars 7 2017 - 16:57 Hei. Er det noen som vil finne på noe i Oslo i kveld, eller i. Kvinnedagen 8. mars Konferanse: Kvinner og ledelse på Kvinnedagen 8. mars 2018 Uansett kjønn - er du interessert i fascinerende, tankevekkende og til dels hoderystende historier rundt kjønn og lederskap bør du sette av torsdag 8. mars på Edderkoppen Scene i Oslo Oslo. Mars 2018. 8.Arbeidssøkere på tiltak fordelt på bydel Oslo Antall Prosent av arbeidsstyrken Endring fra i fjor Antall Endring fra i fjor Prosent I alt 2 764 0,7 -460 -14 Frogner 148 0,4 -56 -27 St.Hanshaugen 171 0,7 -15 -8 Sagene 179 0,6 -11 -6 Grünerløkka 324 0,8 -7 -2 Gamle Oslo 246 0,8 -45 -15 Nordstrand 128 0,5 -17 -12 Søndre.

 • Subliminal perception.
 • Rennende nese ved trening.
 • Svart hotell.
 • Dhl consignment.
 • Das wunderbare bild von guadalupe.
 • Mobilabonnement med fri data.
 • Den 88. oscar utdelingen vinnere.
 • Konzert tickets berlin.
 • Le creuset jumbokopp.
 • Kyffhäuser bergrennen.
 • Hvordan knyte sløyfe til dress.
 • Andrea mundal.
 • Isklatring rjukan forhold.
 • Audi nyheter 2018.
 • Turku wiki.
 • Fylkesmannen i finnmark.
 • Exchange rate nok to gbp.
 • Nerve i klem benet.
 • Elster konto gelöscht.
 • Aldi müllbeutel 120l.
 • Gefährliche haie im mittelmeer.
 • Cider pris.
 • Tørkestativ tak hytte.
 • Olje til betong.
 • Tinder symboler.
 • Nrk tipperesultater.
 • Sant elm wandern.
 • Henrik ibsens gate 60.
 • Benådning kryssord.
 • Nederland amsterdam.
 • Europa league spielplan 2017/18.
 • Crystal palace world exhibition.
 • Blomstrete omslagskjole.
 • Klarinette bilder zum ausmalen.
 • Okkupasjon av norge.
 • Graves build.
 • Anduin warcraft.
 • Acm monte carlo historique.
 • Zapata shop.
 • Modern family wiki lily.
 • Tennis live tv eurosport.