Home

Molde g19

Molde G19-1 - Hjem - Norges Fotballforbun

Kontaktinformasjon til Molde G19-1, og oversikt over de siste og kommende kampene Molde er Norgesmestere etter at de slo Vålerenga i en dramatisk finale i NM G19 Telenor Cup i formiddag. Stillingen var 2-2 etter ordinær tid og etter to målløse ekstraomganger trakk MFK det lengste strået i straffesparkkonkurransen

NM G19: Molde er Norgesmestere - Norges Fotballforbun

 1. Molde G19-1. Forsiden / Lag / MFK Breddeavd. / Molde G19-1. E-post: [email protected] Telefon: (+47) 71 20 25 00 Faks: (+47) 71 20 25 01 Kontakt oss. Facebook Instagram Twitter Snapchat Abonner på nyhetsbrev fra Molde. Påmelding. Takk for din påmelding! Ansvarlig redaktør: Ole.
 2. Molde kunne dermed juble for en plass i finalen av NM G19 Telenor Cup. Der venter enten Sandnes Ulf eller Vålerenga, som møtes til dyst onsdag. Det var laget fra Oslo som slo ut Molde av G19-NM forrige sesong, og nå vil laget fra rosenes by ha revansje
 3. G19-lagene til Molde, Aalesund, Kristiansund og Hødd møtes i dobbel serie. - Dette er en rar sesong for alle, og vi lider jo under at vi ikke kan spille kamper mot noen som er over 20 år. Siden vi egentlig er et akademilag med de beste juniorene i området, er det vanskelig å få god matching
 4. Molde G19 vant 8-0 over Byåsen i Norgesmesterskapet for junior menn
 5. utter
 6. Moldes G19-lag har vunnet sine fem første kamper i G19-serien. Foran fra venstre: Kristian Gjøstøl (fysisk Dette Molde-laget vinner alle kampene, men én ting bekymrer Berg Hestad. Bli.
 7. Aker og Molde FK har samarbeidet i mer enn 20 år. Aker er et industrielt investeringsselskap som tilfører kapital og kunnskap i utvikling av bedrifter. Aker er største eier i selskaper som Aker Solutions, Aker BP, Aker BioMarine, Akastor, Kværner, Ocean Yield, Solstad Farstad, American Shipping Company og Philly Shipyard

Turneringer Molde G19 har deltatt i År: Navn: Nr: V: U: T: Mål for: Mål mot: Poeng: 2019 NM G19 kamper 2 0 1 15 6 2018/2019 UEFA Youth League - Domestic champions kamper 0 0 2. Molde-Rosenborg (1-0) 2-1 Nasjonal G19, Aker stadion lørdag 13. mai 2017 kl. 16.00. Mål. 1-0 Anders Aarønes Iversen 22' 1-1 Joachim Knutset Solem 62' 2-1 Ole Sebastian Sundgot 80' Rosenborg (4-3-3) Rasmus Semundseth Sandberg. Warren Håkon Christofer Kamanzi Preben Hald Kristoffer Kroglund Haugen Jan Inge Solemsløkk Lynum K. Joachim Knutset.

Molde by. En person fra byen Molde kalles en moldenser. Molde endret status fra ladested da byen i 1742 ble kjøpstad etter stor motstand fra Bergen og Trondheim.. Molde er administrasjonssted for Møre og Romsdal fylkeskommune, fylkesmannen i Møre og Romsdal og bispesete for Møre bispedømme.Molde er «veghovedstad» for Midt-Norge ved at Statens vegvesen har sitt regionkontor plassert i byen Molde 1. 0 - 2 Atlanten Idrettshall 02.12.2018 18.35 Gå til kampfakta. Molde 2. Spilte kamper. Molde 1 1 - 0 Isfjorden 1. Molde G19 møter Vålerenga i NM-finale på lørdag. Sist gang de møttes ble det stortap på juniorlaget MOLDE FK G19: Erik Iversen, Thor-Olav Moe, Jostein Blindheim, Andreas Uran, Christian Dahl, Hermann Bolsønes Svendsen, Simen Bakkemyr Hagbø, Thomas Gjendem Nerland, Sivert Stenseth Gussiås, Eman Markovic, Erik Rotlid. INNBYTTERE: Jørg Dahle Haugland, Torstein Jelsa Larsen Molde forsvarte NM-gullet på straffer. Rosenborg hadde NM-gullet for G19 i sin hule hånd, men Moldes unggutter snudde kampen og vant på straffer etter at det sto 2-2 etter ordinær tid lørdag

Molde 2/G19: Daniel Berg Hestad Hovedtrener 90 01 31 46 [email protected] Mats Mørch Keepertrener 98 47 47 52 [email protected] Mats Jørgensen Fysioterapeut 41 42 29 46 [email protected] Stig Aambø Fysisk Trener 99 50 97 92 [email protected] Kristian Gjøstøl Fysisk Trener 90 92 98 02 [email protected] Tor Gunnar Hagbø Lagleder 90 10 22 89. G19 avd 2 - 2020 Runde Molde 2 - Molde 1 (1-7) 28.08. 2020 19:30 Aker stadion Billetter Molde 1 - ÅIF/IIL/LFK/MIL (1-1) Abonner på nyhetsbrev fra Molde. Påmelding. Takk for din påmelding! Ansvarlig redaktør: Ole Erik Stavrum | Molde FK

G19 har tilbrakt helgen på Mørekysten, der de bl.a spilte to kamper (Molde 1-6 tap og 4-4 mot Kristiansund. Mer om kampene senere i reisebrevet). På 48 timer så rakk gutta mye utenom fotball og, takket være god organisering fra lagledelsen. Etter en prat med flere av gutta så skrøt de av hele helgen Lørdag var «Raumalaget» ÅIF/IIL/LFK/MIL G19 på besøk i Molde for å møte Træff på bortebane. Det endte med fire baklengs og et surt tap i rosebyen Rosenborg - Molde G19. On 10.05.2019 by Oliver Barsøe. Category : facebook. Twitter. del.icio.us. digg. stumbleupon. Legg igjen en kommentar Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med * Kommentar. Navn * E-post * Nettsted. Varsle meg om nye innlegg via e-post Molde 1 - Rival › 25.09.2020 19.00 - Aker stadion. Kristiansund BK nasjonal - Molde › 02.10.2020 18.00 - Kristiansund stadion. Åsane - Molde › 10.10.2020 00.00 - Åsane - Molde › 11.10.2020 16.00

NM G16 Telenor Cup - Norges Fotballforbund

Molde G19-1 / Molde

Keepertalentet fra Molde feiret bursdagen på drømmetur. Ola Hoel Lervik er keeper for Moldes andrelag. Han opplevde Champions League-dramaet i Budapest, Ola Hoel Lervik har de siste årene spilt for Moldes nasjonale G19-lag og for andrelaget i 3. divisjon. I fjor spilte han høstsesongen for Midsund i 4. divisjon Vi gleder oss stort til å ta i mot Norges beste juniorer her i Molde. Men vi vil noe mer enn bare å være verter - ønsket om å vise at vi kan spille god volleyball er sterkt. Inspirert av mesterskap på hjemmebane har vi trent mye denne sesongen og forberedt oss godt. Vi har utviklet spillet vårt og laget er jevnt besatt Trauma-talentet Adrian Sunde (15) fikk trene med både G16- og G19-laget til storklubben Molde FK i høstferien ÅIF/IIL/LFK/MIL G19 møtte lørdag EOIL/Bryn/Bud hjemme på Øran. De vant 3-0, og det sto 2-0 til pause. Målscorere var Olav Haugland, Edvard Sætre og Audun Åndal. Laget ligger på andreplass på tabellen bak Molde 1 Moldes G19-lag klare for ny cupfinale. Til tross for en dårlig start, slo Molde-laget tilbake og tok seg til cupfinale. Publisert Publisert . 25. oktober 2017. SNUDDE KAMPEN: Moldes Erling Braut Håland gratuleres etter 1-1-scoringen. Etter Hålands mål dreide det meste seg om Molde på Aker Stadion tirsdag

Molde er mest usikre på hvor lenge de får beholde han. 20 år gamle Neydson da Silva skal stå G19-aktuell i år, men mye skadet i vinter. Isak Ssewankambo (21) Kontrakt til: 31.12.2018. I G19 har det i to avdelinger vært spilt innledende, enkel serie. Samarbeidslaget ÅIF/IIL/LFK/MIL kom på andreplass i innledende spill, bak Molde 1. I sluttspillet skal de for øvrig møte Træff (lørdag 31. oktober, bortekamp), Surnadal (fredag 13. november, hjemmekamp) og Molde 1, Eide og Omegn FK og Kristiansund BK fredag 13. oktober G19-landslagsspilleren forlot nylig Molde. Nå forklarer han hvorfor. Eman Markovic (19) mener han gjorde et smart valg med å signere for den bosniske klubben Molde G19 ute av cupen. Moldes gutter-19 lag måtte se seg slått av en sterk Brann-tropp i lørdagens kvartfinaleoppgjør på Brann stadion. Kampen endte 2-1. Målscorer for Molde var Joachim.

Åtte minutter før slutt trengte Norge tre scoringer for å nå EM. På overtid tok Erling Braut Håland (17) ansvar Informasjon om dagens hjemmekamp mot Molde G19. Foto: Marius Simensen (msfoto.no) I dag, tirsdag 11. august møter AaFK G19 Moldes G19-lag til treningskamp på Color Line Stadion Molde G19 vant NM-gull. Publisert 21. november 2016 Vis mer info. Molde-juniorene tok sitt sjuende NM-gull da de slo Vålerenga etter straffesparkkonkurranse. Se alle. Fire Molde-gutter på G19-landslaget. Skal møte Irland, Slovakia og Portugal. Moldes Tobias Svendsen blir med G19-landslaget til La Manga. Foto: Bjørn Brunvoll. Sport. Publisert: 24.

Molde G19 - Rosenborg G19. Norgesmesterskapet G19, Finale Telenor Arena Lørdag 18. nov, kl. 11:00 Se kampen direkte på NRK 2 Annonse fra Eliteserien: Publisert: 16.11.2017 Skrevet av: Victor Kjeldstad Kontakt: [email protected] E-post: [email protected] Telefon: 73822100 Kontakt oss. Facebook. MOLDE: Tobias H. Svendsen, Leo Østigård (utleid til Viking), Eman Markovic og Erling Braut Håland er alle tatt ut i den norske G19-landslagstroppen i fotball som skal spille eliterunde i EM-kvalifiseringen i slutten av mars. Norge møter Nederland (21. mars), Tyskland (24. mars) og Skottland (27. mars) i kampene som spilles i Tyskland CUPMESTERE: Molde G19 vant på straffesparkkonkurranse mot VIF etter helgas NM-finale. Dette beviser arbeidet med talentutviklingen, mener støtteapparatet G19-landslagsspilleren forlot nylig Molde. Nå forklarer han hvorfor. Eman Markovic (19) mener han gjorde et smart valg med å signere for den bosniske klubben. Eman Markovic skal spille for bosniske Zrinjski framover. Foto: Thomas Brekke Sæteren / NF

NM G19: Målfest da Molde sikret finale - Norges Fotballforbun

John Hou Sæter i G19-landslagstroppen til La Manga / Rosenborg

Molde mørbanket Lillestrøm, vant 6-1 og tok seg glatt til NM-finalen i fotball for G19-lag tirsdag Monacos nye stjerneskudd Pietro Pellegri er spilleren Molde-juniorene må stoppe skal de ha håp om å ta seg videre i mesterligaen for G19-lag Erling Braut Håland satte inn to scoringer for Norges G19-landslag. Bildet er fra en tidligere landskamp. Foto: Thomas Brekke Sæteren / NFF. Tre «Molde-scoringer» da G19-landslaget slo Tyskland Molde kontret inn nok et mål rett etter pause og strødde salt i såret med to kjappe rett før slutt. Dermed endte det 7-0 til hjemmelaget. - Molde straffet oss hardt i denne kampen, men vi må lære av dette å komme sterkere tilbake, sier Wermink. Kampfakta: Molde - Rosenborg (4-0) 7-0 Nasjonal G19 CL pulje A, Aker Stadion 6. april 2019 kl.

MOLDE: Tobias H. Svendsen, Leo Østigård (utleid til Viking), Eman Markovic og Erling Braut Håland er alle tatt ut i den norske G19-landslagstroppen i fotball som skal spille eliterunde i EM-kvalifiseringen i slutten av mars Se NM-finalen G19 mellom Rosenborg og Molde direkte på NRK 2 lørdag 11:00! Lørdag er det duket for cupfinale for Rosenborgs G19-lag i Telenor Arena. Skarsem er en del av den gode 1998-årgangen i Rosenborg, som spiller sin siste kamp som juniorspillere. Olaus er tydelig på at det er viktig for ham og kompisene å avslutte med stil

Norgesmesterskapet i fotball for gutter 19 år eller Telenor Cup, også kalt junior-NM i fotball, er en årlig fotballturnering for juniorlag, som først ble avholdt i 1953 23. nov. 2019 - Finale G19: Odd - Rosenborg; 2 t 10 min; Direkte fra Fornebu. Kommentator: Olav Traaen 19. nov. 2016 - G19: Vålerenga - Molde; 2 t 39 min; Direkte fra Fornebu. Komm.: Olav Traaen og Karl-Petter Løken. Programleder: Carina Olset Forklaring: Live tjenesten på Livescore.in tilbyr tippere og fotballsupportere direkte oppdateringer og resultater for over 1000+ fotball ligaer, cuper og turneringer (f.eks. Eliteserien liveoppdatering, Engelsk Premier League og LaLiga), vi tilbyr også ligatabell, målscorer, pauseresultater, gule/røde kort og annet fotball liveoppdatering informasjon

Dette Molde-laget vinner alle kampene, men én ting

Tyskland G19 hadde vunnet som de ville på veien mot EM. Så møtte de Norge. Da ble både seiersrekken og EM-drømmen knust. Norge - anført av mindreårige stortalenter - hylles etter ydmykelsen. Molde-juvelen matchvinner i ellevilt drama da G19-landslaget sikret EM-plass. Åtte minutter før slutt trengte Norge tre scoringer for å nå EM. På overtid tok Erling Braut Håland (17) ansvar. Publisert Publisert . 27. mars 2018 Tre «Molde-scoringer» da G19-landslaget slo Tyskland. De norske guttene slo tilbake etter stortapet tidligere i uka. Publisert: Oppdatert 24. mars 2018. Erling Braut Håland satte inn to scoringer for Norges G19-landslag. Bildet er fra en tidligere landskamp. Foto: Thomas Brekke Sæteren / NFF

Molde G19 videre - NRK Møre og Romsdal - Lokale nyheter

G19-laget med spillere fra ÅIF, IIL, LFK og MIL viste klasse mot Surnadal på hjemmebane på Øran lørdag ettermiddag. Kampen åpnet med et selvmål for Surnadal etter bare fem minutter, og derfra gikk det Rauma-lagets veg hele resten av kampen Onsdag var klubbens G19-lag på nordvestlandet for å spille kvartfinale i NM. Motstanderen var ingen hvem som helst, da Molde har blitt norgesmester to år på rad og nå jaktet sin tredje strake NM-tittel. Med seg til rosenes by hadde Viking også Kristian Thorstvedt og Tord Johnsen Salte Cupfinale: G19: Molde - Rosenborg er et TV-program fra . Se alle episodene av Cupfinale: G19: Molde - Rosenborg i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play. Nett-tv Play NRK 1 Nett-TV NRK 2 Nett-TV TV2 Play NRK 3 Nett-TV TV3 Play TV4 Play NRK Super: Gått glipp av et. Cupfinale: G19: Vålerenga - Molde er et TV-program fra . Se alle episodene av Cupfinale: G19: Vålerenga - Molde i reprise nå. TV Play, Nett-tv Play. Nett-tv Play NRK 1 Nett-TV NRK 2 Nett-TV TV2 Play NRK 3 Nett-TV TV3 Play TV4 Play NRK Super: Gått glipp av.

G19 avd 2 - 2020 Runde Molde 2 - Molde 1 (1-7) 28.08. 2020 19:30 Aker stadion Billette Vi kommer tilbake med mer fra kampen litt senere. 1. omgang. 1-0: Hjemmelaget går opp i ledelsen etter 13 minutter! 2-0: Molde kontrer inn 2-0 etter 15 minutter. 2-0 til pause. Molde er klart best så langt i kvartfinalen. 2. omgang. 3-0: Molde øker ledelsen i det 52. minutt. 3-1: KIL redusere på overtid! Kampen er ferdigspilt

Erling Braut Håland blir Norges største profil i G19-EM i fotball. Landslagssjef Pål Arne Johansen gir de norske gutta gode sjanser til å bite fra seg Erling Braut Håland (18) har vokst i stor fart siden han kom til Molde. Nå hylles supertalentet for sin uvanlige fysikk De norske guttene slo tilbake etter stortapet tidligere i uka

Raumalaget gikk på en real smell på bortebane - andalsnesSivert og Eirik til Italia med G19-landslaget / SOGNDAL

Molde forsvarte NM-gullet på straffer mot RBK G19 - NRK

Norges G19-landslag i fotball er et fotballandslag for gutter som er 19 år eller yngre på det tidspunkt kvalifiseringen til et mesterskap starter. Nåværende tropp. Pr. 3. september 2020 Norges tropp til EM-kvalifisering mot Island U19 onsdag 2. september 2020 kl. Tre «Molde-scoringer» da G19-landslaget slo Tyskland. De norske guttene slo tilbake etter stortapet tidligere i uka. Av: Martin Brøste. For 2 år siden / Fotbal Moldes G19-lag klare for ny cupfinale. Til tross for en dårlig start, slo Molde-laget tilbake og tok seg til cupfinale. SNUDDE KAMPEN: Moldes Erling Braut Håland gratuleres etter 1-1-scoringen. Etter Hålands mål dreide det meste seg om Molde på Aker Stadion tirsdag. Foto: ERIK BIRKELAN Strømsgodset G19 slo Molde på søndag og sikret seg dermed avansement til åttendedels-finale i Nasjonal CL Liga. Forsiden / Nyheter / Annonse: - Vi visste på forhånd at ett poeng ville være nok til å sikre oss plass i høstens sluttspill. Det er travelt med kamper nå og.

Dramatisk cupfinale i Telenor Arena / Vålerenga

Molde og Rosenborgs G19-lag skal denne høsten delta i den nye Nextgen-serien, en turnering som på mange måter kan kalles en slags Mesterliga for juniorlag Cupfinalen G19. I helgen ble cupfinalen i G19 klassen spilt inne i Telenor Arena. Molde mot Vål'enga er et oppgjør det lukter høy spenning av. Jeg gledet meg til å se denne kampen i opptak senere samme ettermiddag. Det jeg så i første omgang sjokkerte meg av flere grunner Runde 3 i Nordvest Tour 2020 ble arrangert i Molde helgen 27. og 28. juni. På lørdagen var det U19 og søndagen senior, kun herrer. J19 ble vunnet (suverent) av A. Rasmussen / A. Rasmussen, G19 av L. Ulstein / T. Engås og herreklassen av Å. Sunde / A. Hellum. Fortsett å lese «Nordvest Tour 2020 - runde 3

4 spillere tatt ut til Team Trøndelag – Strindheim Toppfotball

Eliteserien i fotball for menn 2019 var den 75. sesongen av den norske eliteserien i fotball og den ellevte sesongen på rad med 16 deltakende lag. Ligaen bestod av de 13 beste lagene fra Eliteserien 2018, de to beste lagene fra 1. divisjon 2018 samt vinneren av kvalifisering til Eliteserien 2019.Nye lag i 2019 var Viking og Mjøndalen som ble henholdsvis nr. 1 og 2 i OBOS-ligaen 2018 Ole Gunnar Solskjær (født 26. februar 1973) er en norsk fotballtrener og tidligere fotballspiller. Han er manager for den engelske klubben Manchester United.. Fra januar 2011 til januar 2014 var han hovedtrener i Molde FK.Med Solskjær som trener vant Molde Tippeligaen i 2011 og i 2012 samt cupen i 2013.. 2. januar 2014 ble han manager for Premier League-laget Cardiff City, men måtte. Tre «Molde-scoringer» da G19-landslaget slo Tyskland De norske guttene slo tilbake etter stortapet tidligere i uka. Erling Braut Håland satte inn to scoringer for Norges G19-landslag Surnadal G19 møtte Træff i dagens kamp. G19 har også noen rindalinger med på laget denne sesongen, og i dag var det tre rindalinger med fra start. Det var forventet at dette ville bli en tøff kamp, og den endte også med tremålsseier til Træff. Sluttresultat 0-3 Helga 3.-4. desember var guttene (G19) på rankingturnering i Volda og spilte mot Volda 1, Volda 2 og Førde. Trener Amund rapporterer: En nyttig helg for guttelaget i Volda denne helga. Volda 1 er et lite nivå over oss - ikke umulig å utligne til neste møte. Gledelig å slå Førde 2-0 i dag til Fortsett å lese «Godt gjennomført rankingturnering for G19 i Volda

 • Russiske erter meny.
 • Stativ til uro.
 • Gensere med morsomme trykk.
 • Leddvæske kne.
 • Thursday.
 • Spisstang.
 • Feuerwehrfest silz.
 • Dagstur til bahamas.
 • Amcar trondheim.
 • Steinsland sotra.
 • Mål til km2.
 • Blinka lilla stjärna engelska text.
 • Tore på sporet i dag.
 • How to download microsoft games for windows 10.
 • Hva er liturgi.
 • Sagen für den deutschunterricht.
 • Vimpel med logo.
 • Oppkjøring kristiansand.
 • Magnet artist.
 • Martine barneklær.
 • Neo fer baby.
 • Hvor mange nordmenn bor det i usa.
 • This town lyrics gucci mane.
 • Ausmalbilder kikaninchen.
 • Kaldsvette og kvalme gravid.
 • Dauerparkplatz limburg.
 • Honda cr v executive.
 • Fysiokemiska faktorer.
 • Alfa romeo brera.
 • Hentedager søppel nedre eiker.
 • Sjokolade og karamellterte.
 • Stadt norderstedt stellenangebote.
 • Store norske norske hits på norsk 19 oktober.
 • Romsøe mariero.
 • Lelijke mensen quotes.
 • Tore ligaard.
 • Bada med tampong tips.
 • Fly drage.
 • Spaghetti carbonara przepis.
 • Rigid definisjon.
 • Diy marshmallow fluff.